2019. május 23., csütörtök

cs 2019 7 1A magasnyomású fúvókával történő, direkt helyiség párásítás a levegő párásítás új módja számos ipari és irodai alkalmazás esetében. Az előnyei közé tartozik az egyszerű beépítés, a biztonságos vezérlés, az alacsony energiaköltségek és a nagyon jó higiénia.

A direkt helyiség párásítás esetében a levegő párásítók a klímaberendezésbe történő, központi beépítés helyett közvetlenül a párásítandó helyiségbe kerülnek beépítésre. A kis méretű, falra vagy mennyezetre szerelt levegő párásítók szükség esetén mikrofinomságú ködöt permeteznek szét, amelyet a helyiség levegője azonnal felvesz, és egyenletesen eloszlik a helyiségben. A mikrofinomságú párásítást a magasnyomású technológia biztosítja, amely a vizet 85 bar üzemi nyomáson préseli keresztül a nagy teljesítményű fúvókákon. A magasnyomású pumpa energiafogyasztása mindössze 700 W, ami a gőz- és sűrített levegőrendszerekhez képest nagyon alacsony.

cs 2019 7 2EGYSZERŰ TELEPÍTÉS

A szellőztetés és a víz szétválasztásával a rendszerek a klímaberendezéstől függetlenül, csekély építési erőfeszítéssel beszerelhetők. A központi vízelőkészítés speciális, magasnyomású tömlőkön, illetve elektromos és vezérlő vezetékeken keresztül kapcsolódik a decentralizált levegő párásítókhoz. Az egyszerű és rugalmas beépítés a direkt helyiség párásítást különösen utólagos beépítés esetén teszi érdekessé.

A MEGFELELŐ VÍZ

A minőség és a higiénia szempontjából döntő fontosságú a vízelőkészítés. A kezeletlen víz nem alkalmas a levegő párásítására. Ennek oka a víz számos összetevője: a baktériumok, csírák, lebegő anyagok, sók és más ásványok veszélyesek lehetnek az egészségre és a gépek működőképességére. Ezért a vizet úgy kell előkészíteni, hogy ne jusson további por a helyiségbe. Ennek előfeltétele a többfokozatú vízelőkészítés, amely megtisztítja, fertőtleníti és teljesen ásványmentesíti a vizet.

HAJSZÁLPONTOSAN

cs 2019 1 3A szükséges relatív páratartalmat digitális vezérlőrendszerek szabályozzák, amelyek folyamatosan felügyelik a helyiségek klimatikus viszonyait, és állandó páratartalom-szintet biztosítanak. A levegő párásítók aktiválása hajszálpontosan a beállított célérték alatt történik. Mivel a direkt helyiség párásításhoz egyedileg definiált párásítási zónák kerülnek meghatározásra (szintek, irodák, gyártócsarnok), így a különböző felhasználású helyiségekben különböző célértékek valósíthatók meg.

 

CondairA direkt helyiség párásítással kapcsolatosan további információkat itt talál: https://www.condair-systems.hu/informaciok vagy www.condair-systems.hu

 

 

 

 

Eseménynaptár

Május 2019
H K Sz Cs P Szo V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web