2024. április 19., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

HiKOKI-LogoA Koki Holdings Co., Ltd., az elektromos szerszámgépek és élettudományi eszközök, berendezések vezető gyártója bejelentette, hogy átvizsgálja az új „HiKOKI" (kiejtése angol írással: high-ko-key) márkanévvel fémjelzett gépek gyártási folyamatait. A HiKOKI márka kiemelt figyelmet fordít a professzionális ügyfelek igényeire az elektromos- és pneumatikus szerszámok területén.

Ma a végfelhasználók legfőbb igénye, hogy úgy és ott végezhessék el a munkát, ahogy és ahol ők szeretnék." – nyilatkozta Yasushi Fukui, a Koki Holdings Europe GmbH ügyvezető igazgatója és a Koki Holdings Co., Ltd. nemzetközi igazgatója. „Úgy döntöttünk, hogy az eddigieknél is jobban fogunk figyelni az ügyfeleink igényeire és közvetlenül szembe nézünk a kihívásokkal annak érdekében, hogy a szerszámok kiváló teljesítményűek, tartósak, pontosak és mobilak legyenek."

A PIACI IGÉNYEK ISMERETE

Fukui úr elmondta: „1948-as alapításunkkor elektromos fúrógépek gyártásával kezdtük, majd az azóta eltelt 70 év során azon dolgoztunk, hogy kiterjesszük a termékválasztékunkat." Emellett – mivel a HiKOKI Japánban és a tengerentúlon is forgalmazza a termékeit – a vállalat nagy teljesítményű, tartós, precíz, kiváló minőségű, az ügyfelek elvárásainak megfelelő termékeket szállít; ugyanakkor tisztában van annak fontosságával, hogy a piaci igényeket a monozukuri („szakmaiság") szemszögéből kell feltérképezni.

HiKOKI Multi VoltA MUNKÁT BÁRHOL EL LEHESSEN VÉGEZNI

A piaci igények megismerése érdekében a Koki Holdings számos konzultációt és kutatást folytatott le, amelynek eredményeként arra jutottak, hogy az ügyfelek számára ma fontosak a felhasználói „élmények". „Konkrétabban kifejtve arra jutottunk, hogy a profi használók számára az jelent kiemelkedő élményt, ha „bárhol el lehet végezni a munkát", nagy teljesítményű, tartós és pontos szerszámokkal" – nyilatkozta Fukui úr. A Koki Holdings a MULTI VOLT nagy teljesítményű 36 voltos akkumulátor-platform kifejlesztésével ezt el is tudta érni. A HiKOKI a jövőben is precízen megépített szerszámokat kínál ezzel az akkumulátor-platformmal kombinálva, felgyorsítva a világpiaci forgalmazást.

A TERMÉKEK, A MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓ ÉS AZ INFORMÁCIÓSZERZÉS FEJLESZTÉSE

A kiemelkedő felhasználói élmény biztosítása érdekében a Koki Holdings először is tovább fejleszti a globális kutatásait és elemzéseit, hogy megfelelő időben felismerhesse a piaci igényeket.

A termékfejlesztés jelenlegi és jövőbeni szükségleteit felderítő folyamatokat is fejleszteni fogja. A Koki Holdings egy olyan mechanizmust alakít ki, melyben a termékeket az igények alapján alakítják; az ügyfélszegmensek feldolgozása, a különböző régiókban/kategóriákban termékportfóliók kialakítása, valamint az értéklánchoz kapcsolódó promóciók kifejlesztése útján.

A vállalat felülvizsgálta és optimalizálta a fő termékkutatási, fejlesztési, tervezési, termékmenedzsment és a marketingkommunikáció jelenlegi folyamatait, majd egységesen a kiváló minőségű "monozukuri" mellett döntött, ami a folyamatok további fejlesztését és a felhasználói élmény előtérbe helyezését eredményezi.

A VEZETÉK NÉLKÜLI VILÁG KEZDETE

HiKOKI Global-LaunchA vezeték nélküli innovációk jegyében a HiKOKI egyik kiemelt terméke a MULTI VOLT vezeték nélküli technológia. A MULTI VOLT 36 V-os akkumulátor (BSL36A18) kompakt kialakítású, a mérete és tömege csaknem megegyezik a Koki Holdings 18 V-os lítium-ion akkumulátoréval (BSL 1860), viszont a nagy kimeneti teljesítményű cella alkalmazásával az erős, 1 kW-os osztályba sorolható. Emellett a HiKOKI 18 V-os vezeték nélküli szerszámaival is kompatibilis. Praktikus töltöttség-kijelzővel rendelkezik, és tölthető a 18 V - 36 V csúszótalpas akkumulátorokkal kompatibilis töltőkkel.

 

További információ: hikoki-powertools.hu

 

 

Forrás: Vision Communications

 

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web