2024. április 16., kedd

UJ HONLAP BANNER 250 100

construma dij logoMint minden évben, a HUNGEXPO Zrt. most is meghirdette kiállítói között a CONSTRUMA Díjat. A díjra azon kiállítók pályázhattak, akik az elmúlt évben új termékkel léptek a piacra. A Construma idei újdonsága, hogy szakmai túrát szerveznek a nyertes termékeket bemutató standokra.

 

C-Belt Kft. (A pavilon 213A2) - Bumpa mobil szállítószalag

A C-Belt Kft. forgalmazza az angliai Mace Industries Ltd. által gyártott, építőanyagok építéshelyi mozgatására, szállítására szolgáló mobil szállítószalagot.

IMG 0559A legtöbb építőanyag mozgató berendezéssel ellentétben a BUMPA telepítése csak 3-4 percet igényel, és folyamatos anyagellátást biztosít. Ez a mobil szállítószalag gyorsabbá, könnyebbé, biztonságosabbá és gazdaságosabbá teszi az építőanyagok mozgatását. Van hátramenet funkciója is, ezért bontásokhoz is kiválóan használható. Egyszerű kezelhetősége miatt hatékonyabban és gazdaságosan lehet vele dolgozni. Jelentősen csökkenthetők a költségek, mivel a mobil szállítószalag alkalmazásával 3-4 ember munkáját lehet helyettesíteni.

geortGeothermal Response Test Kft. (D pavilon 202B1) - GEORT MIX Premium

A Geort Mix Premium termék egy, a Geothermal Response Test Kft. által kifejlesztett kiváló minőségű tömedékelő anyag. A tömedékelő anyag alapvető feladata, hogy a földhőszondák környezetében feljavítsa a földtani közeg hővezető képességét, ezáltal javítva a geotermikus fűtési-hűtési rendszer hatékonyságát. A Geort Mix Premium tömedékelő anyag használatával könnyen és jelentősen, 20-25%-kal lehet egy rendszer hatékonyságát növelni. Hosszú távon megfelelő kontaktust nyújt a szonda csöve és a talaj között, nem válik porózussá. Tömedékelés után nem zsugorodik, a tömedékelő berendezések szivattyúit kíméli.

IcopalIcopal Kft. (A pavilon 308A) - TERMIK TOP 5 Speed SYNTAN® SBS Bitumenes zárólemez

Gyorsabb munka külön rögzítő anyag és a bitumen megolvasztása nélkül – erre képes az Icopal legújabb innovációja, a SPED SYNTAN® SBS technológia.

A Bitumenes vízszigetelő lemez alsó oldalán párakiegyenlítést biztosító speciális hőálló SYNTAN® bevonat és bitumenes ragasztósávok, Therm-sávok találhatók, amelyek hevítéssel aktiválódnak. A hőaktiválás során nem kell megolvasztani a bitument, ezáltal kevesebb hő és gáz szükséges az alkalmazás során.

A bitumen és a SYNTAN fólia kettős szigetelő rétege miatt kiemelkedően vízszigetelő, a pára- és a gőznyomás is kiegyenlítődik alatta, ezzel megakadályozva, hogy a lapostető szigetelésének felületén hólyagok alakuljanak ki.

Kamleithner Budapest Kft. (HELIOS Ventilátorok) (A pavilon 103C2) - ELS EC (60/35 F) ventilátor

kamleithner-1Az ELS EC (60/35 F) ventilátor az elszívó ventilátorok korszerű képviselője, amely energiatakarékos EC motorral is elérhető. Az új ELS EC ventilátornál az új motortechnológia segítségével az energiaigény 70%-kal is csökkenhet. Az új ELS EC környezetbarát, gazdaságos – teljesítményfelvétele mindössze 6 Watt – és magas hatásfokú.

A gazdaságos meghajtás mellett a speciálisan kifejlesztett járókerék gondoskodik a magas nyomásteljesítményről, minimális zajszint mellett az ultraSilence® technológiának köszönhetően. A kiváló karakterisztika lehetővé teszi a közös felszállóra kötött ventilátorok zavartalan egyidejű üzemét.

Mapei Kft. (A pavilon 211D) - Mapetherm Tile System

MapeiVékony porcelánlapokkal burkolt hőszigetelő rendszer, amely egyedi felületképzéseket, tartós és változatos homlokzatokat eredményezhet.

A MAPETHERM TILE-SYSTEM hőszigetelő képessége hasonló a többi vékonyvakolatos összetett hőszigetelő rendszerekéhez, de számos nóvummal jelentkezik. Esztétikailag az ultramodern, illetve a tradicionális kő jellegű homlokzatok számtalan megjelenésének lehetőségét hordozza. Tartós, időjárásálló, sokkal jobban ellenáll a közvetlen mechanikai behatásokkal szemben, mint a vékony vakolatos rendszerek. A homlokzat karbantartása egyszerű, a graffitiket könnyű róla letakarítani és a napsugárzásból származó UV-nek is jól ellenáll. Fontos „tartozéka" a gyártó által kibocsátott rendszergarancia.

SiemensSiemens Zrt. (A pavilon 103C1) - RDS110 okostermosztát

A Siemens az RDS110 okostermosztátjával az intelligens épületek, a smart termékek területén jelentkezett. Ez a termosztát az optimális helyiséghőmérséklet biztosítása mellett (szabadalmazott öntanuló PID algoritmus) a komfortérzetet alapvetően befolyásoló páratartalmat és levegőminőséget is méri. A készülék kezelése akár színes érintőképernyőn, akár mobil applikáción keresztül lehetséges. Az internetes kapcsolódás WIFI-n keresztül biztosított, az adatok biztonságos elérése a Siemens Cloud Computing Platform-on keresztül garantált. A készülék az Európai Unio "Eco Design" IV-es osztályába sorolt (fokozottan energiatakarékos), és teljesíti az EU.BAC A-szintű szabályozási előírásait.

hanggatloWolf Bavaria Magyarország – Hang és Tűz Kft. (A pavilon 213D) - PHONESTAR TRI CSENDLAP

Kiváló hanggátló tulajdonságokkal rendelkező termék. Alkotóelemei a cellulóz és a szilícium. A termék működési elve az, hogy a speciális impregnált többrétegű kartonpapírba (a papír a „rugó") nagy nyomáson töltött speciális nagy testtömegű (a 1250 kg/m3 testtömegű homok a „tömeg"), csírátlanított kvarchomok szemcséi a hanghullámok beérkezésekor mikrorezgésbe jönnek, és a hangenergiát hőenergiává alakítják. A 15 mm-es PhoneStar annyi hangot csillapít, mint egy 30 cm vastag téglafal. Falon, padlón, mennyezeten, tetőszerkezetben, kültéren egyaránt alkalmazható. Kimagasló hőtároló tulajdonsággal bír, továbbá környezetbarát és antiallergén.

 

A Magyar Építéstechnika gratulál a nyerteseknek!

 

 

Forrás: Hungexpo

 

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web