2019. március 23., szombat

 

EUREM-kepzesAz energiaköltségek folyamatos emelkedése egyre jelentősebb mértékben nehezíti a vállalkozások működését. Az energia hasznos felhasználásához szükség van komplex megoldásokra és alapos műszaki ismeretekre.

A DUIHK már hosszú évek óta szervezet projekteket és szakmai programokat az energiahatékonyság és a megújuló energiák vonatkozásában. A sokrétű tapasztalatokat 2011-től kezdődően gyakorlatorientált képzései programok megvalósításával is kamatoztatják.

A projekt neve EUREM EnergyManager. A projekt kapcsán a résztvevők egy 180 órás gyakorlatorientált képzésen vesznek részt, amelyet követően saját vállalatuk/intézményük számára egy energiahatékonysági projektet kell kidolgozniuk. Ez a projekt minimum 10%-os energiamegtakarítást eredményez. (A gyakorlati tapasztalatok alapján a már megvalósult projektek ennél jóval magasabb, 40-60%-os megtakarítást eredményeztek.) A képzést követően tehát a résztvevő (ill. a résztvevőt delegáló vállalat/intézmény) azonnali jelentős költségcsökkentést érhet el.

Ez a szakmai továbbképzési lehetőség vállalati munkatársak, valamint állami, önkormányzati szektorban dolgozó, energetikáért, létesítményüzemeltetésért felelős munkatársak számára egyaránt rendkívül hasznos, jövőbe mutató lehetőség.

 

A képzések időpontja: 2018. április 19-től

 

Jelentkezési határidő: 2018. április 4.

 

Miért érdemes részt venni?

Számtalan érv szól amellett, hogy egy vállalat energiagazdászt alkalmazzon. Az eddigi tapasztalatok alapján valamennyi hazai vállalat jelentős megtakarítási potenciállal rendelkezik, csupán a megfelelő szakemberre van szükségük ezen pontok megtalálásához. A költségcsökkentés növeli a vállalat versenyképességét, valamint hozzájárul a klímavédelemhez. Eddigi résztvevőink éves szinten átlagosan 14 millió Ft feletti megtakarítást értek el.

A képzés legfőbb előnyei

  • azonnali költségcsökkentő hatás – eddigi résztvevőink átlagosan évente 14 millió forint feletti megtakarítást értek el
  • nemzetközileg elismert oklevél – egyedi, résztvevőnként sorszámozott EUREM logóval
  • nemzetközi networking, kapcsolati tőke – nemzetközi EUREM konferencia és weblap
  • interaktív órák, gyakorlatias oktatás – gyakorlati példákkal, valós esettanulmányokkal
  • tapasztalatcsere, best practice-k megvitatása – a képzés alatt és azt követően egyaránt
  • gyakorlati életből érkező, tapasztalt oktatók – sok éves, átfogó vállalati tapasztalattal

Az Energiagazdász képzés nemzetközi licenc alapján szervezett komplex energiahatékonysági továbbképzés, amelynek segítségével hatékony és gyors csökkenés érhető el a vállalat energiaköltségeiben. A nemzetközi EUREM EnergyManager képzés több mint egy évtizedes tapasztalata bizonyította, hogy a saját munkatársak képesek a lehető leghatékonyabban felismerni az energiamegtakarítási lehetőségeket. Az EUREM EnergyManager képzés egy olyan nemzetközi szinten elismert komplex program, amely jelenleg 32 országban fut és világszerte több mint 5000 végzett résztvevővel rendelkezik. Már hazánkban is számos vállalat dolgozik saját Energiagazdásszal.

 

További információk a képzésről: www.duihk.hu/eurem

További információk a tavasszal induló kurzusról: www.duihk.hu

 

 

Forrás: EUREM

 

Eseménynaptár

Március 2019
H K Sz Cs P Szo V
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Keresés

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web