2019. március 23., szombat

 

RotoNX FPT-wA Roto a nemrégiben megválasztott, „2018-as év világpiaci vezetőjeként" üdvözli a „Fensterbau Frontale" látogatóit. A vállalat bejelentése szerint, január végén kapta ezt a kitüntetést a „Wirtschafts Woche" magazintól az „Ablak- és ajtóvasalat rendszerek" témakörben. Ez a St. Gallen Egyetem független tényelemzéséből ered, és az építőipari beszállító több, mint 80 éves „bukó-nyíló sikertörténetét" tükrözi.

Ezenkívül egy kiemelkedő számra is rámutat: A vállalat megalapítása óta mintegy félmilliárd nyíló-/bukó-nyíló garnitúrát értékesítettek 55 országban, és ezáltal kivívták a „Világbajnok" címet. Annak érdekében, hogy a jövőben is megvédjék ezt a címet, a „Roto NX"-szel ablakok és erkélyajtók számára készülő, „újra meghatározó, komplett program" veszi kezdetét.

Az univerzális rendszer következetesen folytatta az „innovatív bukó-nyíló hagyományt". Ez 1935-ben kezdődött, amikor Wilhelm Frank az első ipari gyártású vasalat feltalálásával egyengette annak útját, hogy az ablakok ne csak nyithatók, hanem a háromkilincses működtetés révén buktathatók is legyenek. A fejlődés következő jelentős lépései lehetővé tették a két- majd az egykezes működtetést (1938 ill. 1970), mielőtt a véglegesen kiépített „NT"-portfolió az ezredfordulón „globális diadalmenetéhez" ért.

Az általános alapelv, miszerint folyamatosan a konkrét vásárlói előnyre összpontosítsanak, szélesebb körű „átfogó generációváltásban" dokumentálódik. Az iparág – 2018. március 21. és 24. között megrendezésre kerülő – nemzetközi kiállításán ünnepli bemutatkozását a piacon a túlnyomórészt már szállítható „Roto NX" termékpaletta. A számtalan felhasználhatósági- és alkalmazhatósági előnyről a nagy gazdasági hatékonyság, kiemelkedő biztonság, különleges kényelmi minőség és korszerű dizájn gondoskodik. A „Bukó-nyíló vasalat világbajnoka" erről élőben a nürnbergi vásárközpont 1. csarnokában kívánja meggyőzni a szakmai közönséget.

 

További információ: ftt.roto-frank.com/hu/

 

 

Forrás: Roto

 

 

Eseménynaptár

Március 2019
H K Sz Cs P Szo V
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Keresés

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web