•  

 

   
 2018. március 22., csütörtök

 

 • Idén a világ vezető ablak-, ajtó- és homlokzatpiaci kiállításán az Inoutic bemutatja egyedülálló Elegante PVC nyílászáró profilrendszerét, valamint újonnan kifejlesztett PROtex 2.0 redőnyrendszerét. A termékújdonságok jól példázzák a vállalat partnerkapcsolati filozófiáját: az innovációkat az Inoutic termékmenedzserei az ügyfelekkel, valamint a piaci partnerekkel szoros együttműködésben fejlesztették ki. Az érdeklődők a nürnbergi szakvásáron egy teljesen új kivitelezésű standdal fognak találkozni, mely még inkább ösztönzi az intenzív szakmai párbeszédet.

  Inoutic Radek Slabak Az Inoutic szakemberei a 6-os csarnokban, a 203. és 302. számú standoknál várják a nyílászáró piac hazai képviselőit, emellett időpont-egyeztetést követően magyar nyelvű tájékoztatást is biztosítanak.

  Az Elegante és a PROtex 2.0 rendszereinket szoros együttműködésben fejlesztettük ki ügyfeleink, valamint piaci partnereink bevonásával. Vállalatunk jövőre fókuszáló elképzelései ügyfeleink üzleti sikerein alapulnak. Ezzel összhangban a 2016-os Fensterbau kiállításon a látogatóknak lehetőségük volt megtervezni az Elegante designját, amelynek megvalósításán az elmúlt hónapokban intenzíven dolgoztunk, hogy idén, 2018-ban végleges formájában bemutathassunk" – mondta Radek Slabák, a CEE régió kereskedelmi igazgatója.

  Középpontban az ügyfelek igényei

  Inoutic Bucsi JanosAz Inoutic új vállalati filozófiáját tükrözi a Service Offensive 2018 kezdeményezés bejelentése is, amely többek között a kiszállítási idő csökkentése, illetve a profilok azonosításának egyszerűsítése mellett az „Inoutic Online" extranet felületfolyamatos fejlesztését is magában foglalja. „Hiszünk abban, hogy a kommunikáció kulcsszerepet játszik a sikeres együttműködésben – ezért ennyire hívogató és nyitott a 2018-as Fensterbau standunk kialakítása. Csúcsminőségű tervezési elemeket ötvözünk zöld területekkel, valamint Twinson teraszfalakkal, ezzel is kiemelve a minőség és fenntarthatóság iránti elkötelezettségünket"– mondta Búcsi János, az Inoutic értékesítési menedzsere.

  Tágas terek, szakmai párbeszédek

  Az Inoutic minden eddiginél nagyobb, 700 m2-es standját felkereső érdeklődők intenzív szakmai beszélgetéseknek lehetnek részesei a kiállított termékújdonságokról, valamint a már ismert és kedvelt rendszerekről. Tágas, világos kiállítási területek, valamint étellel és itallal bőségesen ellátott tárgyalóterem várja a látogatókat, hogy információkkal gazdagodhassanak, megoszthassák véleményüket, illetve visszajelzést adhassanak egymásnak – teljes összhangban a vállalat kommunikációs koncepciójával.

  Inoutic Fensterbau Frontale 2018 stand

  Izgalmas termékújdonságok

  Az új Elegante profilrendszer garantáltan magára vonzza a figyelmet. A modern, vékony kialakítással, valamint a statikus kitámasztáshoz optimalizált lehetőségeivel rendkívüli hőszigetelést kínál. Tökéletes alternatívája lehet az alumínium ablakoknak, ezáltal új piaci lehetőségeket nyit meg az Inoutic partnerei számára. A vállalat másik termékújdonsága a PROtex 2.0 redőnyrögzítő rendszer, amely teljesen átdolgozott kialakításával és innovatív kliprendszerével új gyártási koncepciótés teljes mértékben csavarmentes összeszerelést kínál, miközben garantálja a legmagasabb fokú hőszigetelést. Az új klip alapú telepítési rendszerrel jelentősen csökkenthető az összeszerelési idő. Az új rendszerek iránt érdeklődő látogatók most foglalhatnak időpontot magyar nyelvű szakmai konzultációra az alábbi linken: http://elegante-inoutic.hu/

  Inoutic Fensterbau Frontale 2018 terkep

  Minőség és szakértelem

  A több, mint 60 éves tapasztalattal rendelkező Inoutic a PVC szegmens egyik úttörője. Európa-szerte előkelőpiaci pozícióját a szakértelem, a folyamatosan magas minőség, valamint a technológiai újításoknak köszönheti. A szakvásárra látogatók személyesen is meggyőződhetnek arról, hogy a vállalat termékportfóliója gyakorlatilag bármilyen igényt kielégít: a termékek magán- és középületekben egyaránt rugalmasan használhatók. Az Inoutica hőszigetelésre és a tervezésre egyaránt a legjobb megoldásokat kínálja minden piacon és minden építési feladatra, testre szabottan és komplikációk nélkül.

   

  További információ: www.inoutic.hu

   

   

  Eseménynaptár

  Március 2018
  H K Sz Cs P Szo V
  26 27 28 1 2 3 4
  5 6 7 8 9 10 11
  12 13 14 15 16 17 18
  19 20 21 22 23 24 25
  26 27 28 29 30 31 1

  Keresés

  kepzes 180x240

  MEHI-kepzes 180x180

  Banner-MAPASZ-120x240

  Partnereink

  EVOSZ-logo

  measzlogo fb

   

   

   

   

  proidea-logo-fb

  VarepitoPalyazat logo-web

   

   

  bme logo-kicsi

   

  Ybl-logo-kicsi

    mapasz-logo-web

   

  zeosz-logo-webebsz logo 2

   

   

   HuGBC LOGO kicsi

   

  TEGY-web

   Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

   Hazicincer logo

      Kivet-logo-web

   

   

   

   

  Construmalogo-web

    emsz-logo-web180

  mti hirfelhasznalo

   

  dimag logofinal-web

   
   
   observer logo-web