2024. április 16., kedd

UJ HONLAP BANNER 250 100

CCCMint megszokhatták már, a Knauf Insulation minden évet valamilyen újdonsággal indít, ebben az évben ez a vállalati hitvallásunk bõvülését jelenti. A jól ismert „Ideje az energiatakarékosságnak" szlogenünktõl elbúcsúzunk, és helyére új, nemzetközi szlogenünk érkezik, ami úgy hangzik, hogy Challenge. Create. Care.

Ez a fenti három szó egyfajta gondolkodásmódot jelképez, ami a vevõközpontúság, a folyamatos fejlõdés, és a biztonságos munkavégzés, biztonságos termékek köré épül.

A Knauf Insulation eddig is a fenntartható fejlõdés és a mûszaki fejlesztések elkötelezett híve volt, elég csak az Ecose Technológiára gondolnunk, vagy a Fenntarthatósági Jelentésre, amelyben a cég olyan gyártási követelményeket támaszt magával szemben minden évben, amelyek szigorúbbak az érvényben lévõ törvényi szabályozásnál, ezzel is küzdve a pazarlás, a környezetszennyezés és a klímaváltozás ellen.

Tuz szigeteles 04A vevõközpontúság nem új gondolat, de egy olyan terület, ahol mindig van lehetõség javítani a szolgáltatások színvonalán és a kapcsolatok minõségén. A gyártósortól a beépítés helyszínéig sok kézen át kerül a termék a felhasználóhoz, és a különbözõ állomásokon tapasztalt hozzáállás nagyban befolyásolja a vásárlót abban, hogy legközelebb is ennek a gyártónak szavaz-e bizalmat, amikor termékbeszerzési döntést kell hoznia.

A döntést megkönnyíti, ha a termék kifogástalan minõsége mellett a vevõ segítõkész szolgáltatást, szakértõ támogatást, minden kérdésére kimerítõ tájékoztatást kapott.

Termekskala

A hõszigetelés egy hosszú távú, többszörösen megtérülõ, környezetvédelmi szempontból is kiemelkedõ beruházás, ami évtizedekre meghatározza ingatlanunk energetikai állapotát, az épület fenntartásával járó költségeinket, ezért kulcsfontosságú, hogy már a kezdetekkor helyes döntéseket hozzunk.

A Knauf Insulation sikerének záloga partnereinek elégedettsége. Ez kell legyen a közös célunk a jövõben is, ahogy a múltban is ez volt.

 

További infomáció a termékekről: www.knaufinsulation.hu

hang piros logo-01-weba1 piros logo-webairfins logo-web

 

 

 

 

 

Forrás: Knauf Insulation

 

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web