2024. április 20., szombat

UJ HONLAP BANNER 250 100

RT-Logo-250A számos innovatív termék és szolgáltatás bemutatása mellett a Stuttgartban 2018. február 27.- március 3. között megrendezésre kerülő R+T szakkiállítást kísérő különleges bemutatók, fórumok és kongresszusok a szakértő látogatók számára egyértelmű hozzáadott értéket nyújtanak.

Premierek

A közelgő szakkiállításra optimalizálták a csarnokbeosztást, így az "Outdoor Ambiente Living" szekciónak elegendő területe lesz az Oskar Lapp Hallban (6. csarnok), hogy kielégítse a nap és az időjárás elleni védelemre szánt termékek iránti nagy keresletet. 2018-tól itt lesz a szálloda és a gasztronómia "Mekkája", amelyet egy különleges show-val egészítenek ki ebben a témában a Rothaus Parkban, ahol a termékeket alkalmazásuk során mutatják be.

Ezen a szakvásáron az okos otthon témakörben is minden kérdésben rendelkezésére állnak. Számos előadást és pódiumbeszélgetést szerveznek az R+T Smart Home Forum-on a Redőny és Árnyékoló Gyártók Szövetségi Egyesületének standján. A vásár minden napján más témára helyezik a hangsúlyt, mint például az energiahatékonyság, a kényelem, a betörésvédelem és az interfész szabványok.

A FIPA 2017-en történt premierje után a 2nd International Congress - Automatic Doors - Automata Ajtók Második Nemzetközi Kongresszusa az R + T 2018 részeként kerül megrendezésre. A hazai és a nemzetközi ajtó- és kapuszövetségek támogatását élvező kongresszuson főként nemzetközi témákra fognak fókuszálni a prezentációkon és kerekasztal beszélgetéseken.

Szakértelem

Az R+T 2018 ismét több programot kínál ezen a területen is. Ezek egyike a Kapufórum (Gates Forum), amelyen több egyesület és intézmény is részt vesz, például a BVT (Doors and Gate Manufacturers National Association - Ajtó- és Kapugyártók Nemzeti Szövetsége), az ift Rosenheim, és most először az FTA (Technical Association for Door Automation - Ajtó Automatizálási Műszaki Egyesület), és ahol a kiállítás ideje alatt a legfrissebb trendekről és fejlesztésekről nyújtanak információkat. Témák a teljesség igénye nélkül: a felülvizsgált szabványok, az ajtók és kapuk CE-jelölése, az akadályok biztonságos működése vagy az Ipar 4.0 hatása az ajtókra és kapukra.

Az ift Rosenheim különleges bemutatójának témája "Comfort + Safety", ahol a hangsúly az automata ajtókon és kapukon lesz. Kiemelten fognak foglalkozni az ajtók, kapuk, ablakok és árnyékolók biztonsági és alkalmazásorientált minőségi jellemzőinek bemutatásával. Termékbemutatók, prezentációs fórumok és promóciós zónák segítségével megtapasztalhatják, hogy a tervezési jellemzők mennyire befolyásolják az ajtók és kapuk minőségét és biztonságát, valamint hogyan függnek az alkalmazástól.

Az ES-SO workshopja (European Solar Shading Organisation - Európai Árnyékolók Szervezete) az "Intelligens napvédelem, mint innovatív koncepció az épületek energiahatékonysága és lakhatási kényelme érdekében" témakörével foglalkozik. A kérdéseket naponta megvitatják az RS Update-ben, ahol a Redőny- és Napvédőgyártók Szövetségi Egyesületének képviselői lesznek elérhetőek.

Az R+T Worldwide betekintést nyújt a R+T Németországon kívüli tevékenységeibe: a terület szakemberei és a nemzetközi szakmai szövetségek mutatják be az R+T kihelyezett vásárait és az érintett külföldi piacokat, valamint válaszolnak az érdeklődő kiállítók kérdéseire.

2018-ban a szakértő tudást ismét gyakorlati oldalról mutatják be. A Kézművesek csatájában a cél megtalálni azt, aki a leggyorsabban felszerel egy napellenzőt, redőnyt, stb. A "Young Talents 2018" (2018 fiatal tehetsége) különleges kiállítás a jövő kézműves generációjának kiválasztott műveit mutatja be. A VDS (Német Napvédelmi Berendezés Tisztító Társaságok Szövetsége) által szervezett „Napvédelmi berendezések professzionális tisztítása" bemutatón is részt lehet venni.

r-t-innovationspreis-gewinner-2015R+T Innovációs Díj

Az R+T Innovációs Díj a vásár programjának állandó eleme. Az innovatív és úttörő termékek kilenc kategóriában kerülnek kiválasztásra:

  • Görgős redőnyök
  • Napellenzők
  • Reluxák
  • Belső napvédő rendszerek
  • Műszaki textíliák
  • Ajtók / kapuk
  • Meghajtók és vezérlőrendszerek
  • Különleges megoldások

Az innovációs díjat tizedik alkalommal ítéli oda a Messe Stuttgart, a Redőny- és Napvédőgyártók Szövetségi Egyesülete (BVRS), az Ajtó- és Kapugyártók Nemzeti Szövetsége (BVT), valamint a Műszaki Textíliák, Redőnyök és Napvédők Ipari Szövetsége.

 

 Magyar nyelvű tájékoztató füzet letölthető innen.

 

További információ a vásárról: www.messe-stuttgart.de/r-t

 

Utazási és szálláslehetőségek: Interpress Kiállítások Kft.; Tel.: (+36-1) 302-7525; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ;www.interpress.hu 

 

Forrás: Messe Stuttgart

 

 

 

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web