•  

 

   
 2018. március 21., szerda

 

 • Wacker-Neuson WL28-wAz erőteljes hidraulikának köszönhetően számos opcióval, különböző motorokkal, gyorscserélő rendszerrel és több mint 50 adapterrel a Wacker Neuson 12 homlokrakodó modellje valódi ezermester. Felhasználási területük rendkívül széles körű, hatékony és gazdaságos működés jellemzi őket.

  Míg a homlokrakodókat régen szinte kizárólag áruk rakodására és szállítására használták, napjainkban sokkal többet jelentenek egyszerű szállítóeszközöknél. A hidraulikus opciók széles választékának köszönhetően a Wacker Neuson homlokrakodók valódi adapterhordozókká alakulnak, így nagyon gazdaságosan használhatók. Amilyen különbözőek a vállakozók igényei az építőiparban, kert- és tájépítésben, a városok ellátásában és az újrahasznosításban, olyan sokoldalúak a gépek felszereltségi lehetőségei, melyek az ügyfelek egyéni igényeit teljesítik. Mindezeknél a legtöbb vállalkozó számára a gép sokoldalú és egész éves használata az elsődleges.

  Wacker-Neuson WL25-wKülönböző adapterekkel - a Wacker Neuson több mint 50 gyári szereléket kínál - minden gép újra és újra felszerelhető az új feladatokhoz: a klasszikus földmarkoló-kanáltól a raklapvillán át az aszfalt- és hómaróig vagy fűkaszáig, melyek a különféle hidraulikus opcióknak köszönhetően nehézségek nélkül működtethetőek. Ezáltal a gépek meglehetősen sok feladatot láthatnak el, így minden szezonban optimálisan kihasználhatóak. A hidraulikus gyorscsatlakozó segítségével a különféle adapterek kényelmesen cserélhetőek a kezelőfülkéből.

  Wacker-Neuson WL70-wA sokféle opciónak köszönhetően a homlokrakodók még jobban személyre szabhatóak. A gém lengéscsillapítás például akkor hasznos, ha gyakran kell nehéz terhet szállítani magasabb sebességgel vagy egyenetlen terepen. A highflow funkció akkor ideális, ha olyan adaptereket használnak, melyeknek nagyobb hidraulika teljesítményre van szükségük, mint pl. a hó- vagy aszfaltmarónak. A „3" opcióval. A proporcionálisan szabályozható elektromos vezérlőkör opcióval a hidraulikus adapterek működésével egyidejűleg használható a munkahidraulika is. Ez hatékonyabbá és kényelmesebbé teszi a munkavégzést. A hátsó hidraulika különféle változatai és gumiabroncsok széles választéka is rendelkezésre áll.

  A Wacker Neuson összességében tizenkét féle homlokrakodót kínál, melyeknek kanál űrtartalma 0,2 és 1,1 köbméter közötti, beleértve a nulla emissziós sorozatból származó WL20e elektromos homlokrakodót.

   

  További információk: www.wackerneuson.com/multitool

   

   

  Forrás: Wacker Neuson SE

   

   

  Eseménynaptár

  Március 2018
  H K Sz Cs P Szo V
  26 27 28 1 2 3 4
  5 6 7 8 9 10 11
  12 13 14 15 16 17 18
  19 20 21 22 23 24 25
  26 27 28 29 30 31 1

  Keresés

  kepzes 180x240

  MEHI-kepzes 180x180

  Banner-MAPASZ-120x240

  Partnereink

  EVOSZ-logo

  measzlogo fb

   

   

   

   

  proidea-logo-fb

  VarepitoPalyazat logo-web

   

   

  bme logo-kicsi

   

  Ybl-logo-kicsi

    mapasz-logo-web

   

  zeosz-logo-webebsz logo 2

   

   

   HuGBC LOGO kicsi

   

  TEGY-web

   Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

   Hazicincer logo

      Kivet-logo-web

   

   

   

   

  Construmalogo-web

    emsz-logo-web180

  mti hirfelhasznalo

   

  dimag logofinal-web

   
   
   observer logo-web