2024. március 29., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

27654872880 a6c1287dc9 h-webAz ipari- és agrárépületekkel, csarnokokkal kapcsolatos elsődleges elvárás a teljes körű funkcionalitás és a bekerülési költségek alacsony szinten tartása – hiszen egy ilyen létesítmény alapvető célja, hogy hosszú távon hozzájáruljon a vállalkozás sikeréhez. A legnagyobb kihívást mégsem ezeknek a feltételeknek a teljesítése, hanem a fenntartási költségek megbecslése jelenti, amely az épület-koncepció hatékonyságának elsődleges mutatója. A Swedsteel-Metecno termékeit éppen ezért a hazai piac műszaki, technológiai, környezetvédelmi követelményeinek és időjárási körülményeinek megfelelően fejlesztette ki.

Az alapanyagválasztás sikertényező

A beruházások sikerének alapvető feltétele az épületek hosszú élettartama, az ott folyó munka, a termékek és a dolgozók biztonsága, a korrózió elleni védelem, valamint a külső hatásoknak való ellenállóság. A csarnokrendszerek és azok tartószerkezete, tető- és falburkolata, csatornarendszere esetében továbbá különösen fontos a legmagasabb minőségű anyagok kiválasztása. Ezt az acél építőanyagok esetében az anyagvastagság, a bevonat és cinktartalom határozzák meg. A garancia, miszerint az alapanyagok a legkiválóbb minőségűek, a termékekkel kapcsolatos legfontosabb szempont a Swedsteel-Metecno-nál.

A Swedsteel-Metecno svédacél építőanyagok és komplett csarnokrendszerek teljes választékát kínálja, amelyeket anyagvastagság, bevonat és cinktartalom tekintetében is kizárólag a legmagasabb minőségű acélból állítunk elő" – mondta el Alyyan Nabeel, a Swedsteel-Metecno ügyvezetője. „A gyártás a legkorszerűbb, nagymértékben automatizált technológiával történik, amelynek köszönhetően az alapanyag kiemelkedő minősége ellenére megfizethető áron tudjuk kínálni a termékeinket. A magyarországi gyártásnak köszönhetően a szállítási költségek ugyancsak kedvezően alakulnak nem csak itthon, de a régió szinte bármely országában."

Okos tervezés és folyamatos fejlesztések

A portfólió összeállításakor arra törekedtünk, hogy minden egyes termékünket egyedi tulajdonságokkal ruházzuk fel. Ennek eredményeképpen választékunk olyan előnyökkel bír, amelyekkel bármely technológiai vagy funkcióbéli igényt ki tudunk szolgálni" – ismertette Alyyan Nabeel a termékfejlesztési stratégia alapjait. A vállalat olyan több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberekkel bővítette csapatát, akik jelentős segítséget nyújtottak az értékes termékjellemzők kifejlesztésében.

27654872660 64ea73699c h-webA szakértők tapasztalatainak és a modern gyártástechnológia előnyeinek kihasználásával innovatív, és akár extrém kívánalmaknak is megfelelő termékek jellemzik a választékot. Jó példái ennek a Swedsteel-Metecno Z és C gerendák, amelyek egyedülálló méretekben is rendelhetők: a profilmagasság 100-tól egészen 400 mm-ig terjed, míg az anyagvastagság akár 1,0 és 4,0 mm is lehet.

A cserepeslemezeket a vállalat ún. dupla vízorros kivitelben kínálja, amely a hagyományos vízorros kivitelnél hatékonyabb vízzárást, így nagyobb ellenállóságot és tartósságot biztosít a tetőzetnek. Emellett a vállalat trapéz- és sinus-lemezeket is kínál, amelyek lehetővé teszik egyedi tetőmintázatok vagy falszerkezetek kialakítását; illetve az átgondolt tervezésnek köszönhetően akár teljes egészében előregyártott szerkezetek létrehozását.

A Swedsteel-Metecno-nál komplett épületrendszerek is válaszhatók: az acél könnyűszerkezetes csarnokok a méret, a funkció, az esztétikai, a hőszigetelési- és a térelválasztási igények maximális figyelembe vételével, teljesen az adott beruházás igényeinek megfelelően alakíthatók. Funkció tekintetében rugalmas választást jelentenek a Swedsteel-Metecno szendvicspanelek is: ezek különböző kivitelben és töltettel gyárthatók, így helytállnak bármilyen felhasználási területen – a temperált épületektől, a hűtőházi alkalmazásig a mezőgazdaság, az ipar vagy a kereskedelem területén.

A választék fejlesztése ugyanakkor nem zárult le a Swedsteel-Metecno-nál, Alyyan Nabeel szerint ugyanis az innováció a hosszú távon is sikeres üzleti jelenlét alapvető feltétele: „Tudjuk, hogy a piacok folyamatosan változnak, ennek megfelelően a vállalkozások épületekkel kapcsolatos elvárásai is átalakulnak. Éppen ezért stratégiai fontosságú döntésünk volt intézetekkel közös kutatási és fejlesztési projektek elindítása, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a lehető legnagyobb rugalmassággal, illetve gyorsasággal reagáljunk a megrendelői igényekre."

 

További információ: www.swedsteel-metecno.hu

 

Forrás: FLOW PR

 

 

Eseménynaptár

Március 2024
H K Sz Cs P Szo V
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web