2024. április 20., szombat

UJ HONLAP BANNER 250 100

Esemény naptár

Energiahatékonyság és napenergia-hasznosítás épületekben

Kedd 27 Február 2018, 10:00 - 17:30

DUIHK-LogoA Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara 2018. február 27-én konferenciát szervez „Energiahatékonyság és napenergia-hasznosítás épületekben, Németországban és Magyarországon" címmel, ahol német és magyar szakemberek tartanak előadásokat az épületek energiahatékonyságának aktuális helyzetéről Magyarországon és Németországban.

Konferencia helyszíne: Haus der Deutsch-Ungarischen Wirtschaft - Német-Magyar Gazdaság Háza (1024 Budapest, Lövőház u. 30.)

A konferencia első részében német szakemberek számolnak be épületek energiahatékonyságának aktuális helyzetéről és tendenciáiról Németországban. Szó lesz társasházak energetikai felújításáról Kelet-Európában és Németországban, valamint bemutatásra kerülnek németországi klímasemleges épület- és városrészprojektek.

A rendezvényen előadást tartanak továbbá magyar szakemberek is, akik az épületek energiahatékonyságának hazai helyzetéről adnak áttekintést és beszámolnak arról, napjainkban mi hátráltatja ill. mi mozdítja előre az energiahatékonyságnövelő beruházásokat épületeknél.

A konferencia résztvevői megismerhetik ezen kívül egy budapesti önkormányzatnak az önkormányzati tulajdonú épületek energiafelhasználásának csökkentésére tett intézkedéseit, tapasztalatait ezen a téren.

Emellett a konferencián olyan német vállalatok mutatják be innovatív termékeiket, technológiájukat, amelyek üzleti kapcsolatokat, együttműködő partnereket keresnek Magyarországon

  • Napelemes rendszerek kivitelezése - ENVALUE GmbH
  • Épületautomatizálás - GFR - Gesellschaft für Regelungstechnik und Energieeinsparung mbH
  • Épületbe integrált napelemes rendszerek, rögzítéstechnikai elemek - IPS-solar GmbH
  • Vályog építőlemezek a szárazépítés terén - lehmorange
  • Napelem modulok, napelemes rendszerek - RECOM AG

Azon magyar érdeklődők számára, akik érdeklődnek a német vállalatokkal való együttműködés iránt, 2018. február 28-án vagy március 1-jén egyéni tárgyalásokat szervezünk. A megbeszélésekre a magyar tárgyalópartner székhelyén kerül majd sor. A tárgyalásokra a transzfert, valamint igény esetén a tolmácsot a DUIHK biztosítja.

A német cégek tevékenységéről és a keresett együttműködésről az innen letölthető dokumentumban kaphatnak bővebb tájékoztatást, de részletesebb információkért, kérjük, látogassák meg a vállalatok honlapját is.

a

További információ és jelentkezés: www.ahkungarn.hu

a

a

Forrás: Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara

a

a

Vissza

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web