2024. április 16., kedd

UJ HONLAP BANNER 250 100

HORIZONT1Huszonegy évvel ezelőtt, 1997-ben, először a Construmán, újdonságként állítottunk ki egy HORIZONT™ technológiával készült acélszerkezetes épületet. Azóta elsősorban hazánkban, de ezen túl négy kontinensen, több ezer minőségi épület tanúsítja megbízhatóságunkat.

Az innovatív, modern építészeti technológiának köszönhetően referenciáink között megtalálhatók a minden igényt kielégítő kisebb és nagyobb méretű családi házak, illetve a korzikai hegytetőkön épült 600-700 m2-es luxusvillák is.

A HORIZONT™ technológia sokszínűségét tükrözi az az olajmezőt kiszolgáló épület, ami az ExxonMobil olajvállalat és orosz partnere részére készült, 4000 m2-es épületkomplexum, amely az extrém időjárásáról híres Szahalinszigeteken épült 15 évvel ezelőtt. Ez az épület a Japán-tenger törésvonalán lévő, rendszeres földrengéseknek, 200 km/órás viharoknak és a közép-európainál ötszörösen nagyobb hóterhelésnek van kitéve, de ennek ellenére a mai napig problémamentesen helytáll.

Fejlesztési program

Az utóbbi években cégünk méreteihez képest óriási fejlesztési programba kezdett, amelynek eredményeként termelési kapacitásunk hamarosan 400–500 százalékkal fog növekedni. A megnövekedett termékmennyiség nagy része külföldi felhasználók részére készül.

Magyarországon több mint duplájára növeljük a HORIZONT™ kivitelező és márkaképviselő partnerek számát, akikkel együttműködve sokkal szélesebb körben tudjuk kiszolgálni a hazai megrendelőket.

Kibővített ügyfélszolgálati csapatunk szeretettel várja mindazokat, akik garantált minőségű otthont szeretnének maguk és családjuk részére biztosítani.

Oktatás

A HORIZONT™ építéstechnológia minőségét semmi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy 2017 őszétől a tananyag része lett a Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Karán. Közeli terveink között szerepel, hogy minden építészmérnököket képző felsőoktatási intézményben ismerté váljon a HORIZONT™, mint a jövő építészeti technológiája. A 2018/2019-es tanévben pedig a kivitelezést végző szakemberek képzése is megkezdődik.

Megfontolandó érvek

Egy felépített ház életünk fontos részévé válik. Ha jól választunk, akkor kényelmet, biztonságot, minőséget nyújt a családunknak. De hogyan válasszunk? Milyen szempontokat helyezzünk előtérbe? A lakóház hosszú távú és nem utolsósorban nagy értékű befektetés, ezért a minőség, a fenntarthatóság fontos szempont a választásnál.

HORIZONT2A HORIZONT™ házak minőségét, az összes magyar minőségtanúsítvány és az európai uniós szabványok garantálják. Az ISO 9001:2015 minőségbiztosítási rendszer, az ÉMI és az ÜGYE vonatkozó szabályozásai biztosítják a magas színvonalú kiszolgálást és a professzionális teljesítést.

Egy nagyon alacsony árajánlat esetén fontos ellenőrizni a kivitelező céget, és megbizonyosodni a minőségről és szakmaiságról, hogy elkerüljük a költözés utáni csalódásokat, meglepetéseket.

A kiemelten energiahatékony építési rendszernek köszönhetően házunk minden oldalról megfelel a fenntarthatósági szempontoknak. A korszerű, energiatakarékos technológia biztosítja az alacsony rezsiköltséget, mindemellett nem elhanyagolható szempont a gyorsaság sem, hisz szeretnénk mielőbb álmaink otthonában élni. A HORIZONT™ házak 3-4 hónap alatt kulcsrakészek és költözhetők.

Huszonegy év után is tovább folytatjuk fejlesztéseinket a minőség, megbízhatóság, gyorsaság és a legjobb ár-érték arány jegyében: ez az, amit vevőinknek, partnereinknek kínálunk, hogy a következő generációk is bizalommal fordulhassanak hozzánk.

 

Horizont Global Kft.
www.horizontglobal.com

 

Sallai Szabolcs

 

 

 

 

Keresés