2024. március 29., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

csarnok-kulsoA csarnoképületek alapvető célja a vállalkozás sikeréhez hosszú távon való hozzájárulása, ezért elsődleges elvárás a teljes körű funkcionalitás és a bekerülési költségek alacsony szinten tartása.

A Swedsteel-Metecno termékeit éppen ezért a hazai piac műszaki, technológiai, környezetvédelmi követelményeinek és időjárási körülményeinek megfelelően fejlesztette ki.

Az alapanyag választás sikertényező

falpanel-szerelesA beruházások sikerének alapvető feltétele az épületek hosszú élettartama, az ott folyó munka, a termékek és a dolgozók biztonsága, a korrózió elleni védelem, valamint a külső hatásoknak való ellenállóság. A csarnokrendszerek és azok „építőelemei" esetében különösen fontos a legmagasabb minőségű anyagok kiválasztása. Ezt az acél építőanyagok esetében az anyagvastagság, a bevonat és cinktartalom határozzák meg. A garancia, miszerint az alapanyagok a legkiválóbb minőségűek, a termékekkel kapcsolatos legfontosabb szempont a Swedsteel-Metecno-nál.

A Swedsteel-Metecno svédacél építőanyagok és komplett csarnokrendszerek teljes választékát kínálja, amelyeket anyagvastagság, bevonat és cinktartalom tekintetében is kizárólag a legmagasabb minőségű acélból állítunk elő" – mondta el Alyyan Nabeel, a Swedsteel-Metecno ügyvezetője. „A gyártás a legkorszerűbb automatizált technológiával történik, amelynek köszönhetően az alapanyag kiemelkedő minősége ellenére megfizethető áron tudjuk kínálni a termékeinket. A magyarországi gyártásnak köszönhetően a szállítási költségek ugyancsak kedvezően alakulnak."

tetopanel-szerelesOkos tervezés és folyamatos fejlesztések

A portfólió összeállításakor arra törekedtünk, hogy minden egyes termékünket egyedi tulajdonságokkal ruházzuk fel. Ennek eredményeképpen választékunk olyan előnyökkel bír, amelyekkel bármely technológiai vagy funkcióbéli igényt ki tudunk szolgálni" – ismertette Alyyan Nabeel a termékfejlesztési stratégia alapjait. A vállalat olyan több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberekkel bővítette csapatát, akik jelentős segítséget nyújtottak az értékes termékjellemzők kifejlesztésében.

A szakértők tapasztalatainak és a modern gyártástechnológia előnyeinek kihasználásával innovatív, és akár extrém kívánalmaknak is megfelelő termékek jellemzik a választékot. Jó példái ennek a Swedsteel Z és C gerendák, amelyek egyedülálló méretekben is rendelhetők: a profilmagasság 100-tól egészen 400 mm-ig terjed, míg az anyagvastagság akár 1,0 és 4,0 mm is lehet.

gyartocsarnok-belsoA cserepeslemezeket a vállalat ún. dupla vízorros védelemmel kínálja, amely a hagyományos vízorros kivitelnél hatékonyabb vízzárást, így nagyobb ellenállóságot és tartósságot biztosít a tetőzetnek. Emellett a vállalat trapéz- és sinus-lemezeket is kínál, amelyek lehetővé teszik egyedi tetőmintázatok vagy falszerkezetek kialakítását.

A Swedsteel-Metecno magas szintű műszaki támogatással komplett épületrendszereket is kínál: az acél könnyűszerkezetes csarnokok a méret, a funkció, az esztétikai, a hőszigetelési- és a térelválasztási igények maximális figyelembe vételével, teljesen az adott beruházás igényeinek megfelelően alakíthatók. Funkció tekintetében rugalmas választást jelentenek a Swedsteel-Metecno szendvicspanelek is: ezek különböző kivitelben és töltettel rendelhetők, így helytállnak bármilyen felhasználási területen – a temperált épületektől, a hűtőházi alkalmazásig a mezőgazdaság, az ipar vagy a kereskedelem területén.

 

További információ: www.swedsteel.hu

 

 

Keresés

mehi-banner-media 120x240