2024. március 28., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

Teglak pecsetekkel-webA Leier új típusú téglái levegő helyett a legmodernebb szigetelőanyagokkal vannak megtöltve, mely piacvezető hőszigetelési értékeket eredményez.

A Leier Magyarország Kft. kétfajta, prémium kategóriás töltött tégla terméket mutatott be. A LeierPLAN iSO és a LeierPLAN iSO+ névre keresztelt új termékei a jelenleg kapható tégla falazóanyagok közül a legkiválóbb hőszigetelő értékekkel büszkélkedhetnek ma Magyarországon, ötvözve a téglák több ezer éves pozitív tulajdonságait a legmodernebb hőszigetelő anyagok kiváló értékeivel.

gyorujbarat-jokai-utcai-csaladi-haz-leier-webTECHNOLÓGIA

A korábban levegővel töltött cellák most kőzetgyapottal (iSO), illetve grafitos polisztirollal (iSO+) vannak megtöltve, ezzel biztosítva a maga nemében egyedülálló hőszigetelési képességet.

A LeierPLAN 44 iSO és iSO+ téglák a jelenleg elérhető legmagasabb műszaki színvonalat képviselik a falazóanyagok között. Az új termékek kiválóan alkalmasak családi házak építésére, hiszen tervezésük során azon két legfontosabb célt határozták meg, hogy a lehető legkedvezőbb hőszigetelő képességgel rendelkezzenek, illetve a falazási munkafázis egyszerűen és gyorsan elvégezhető legyen. A kétoldalt vakolt, kőzetgyapottal töltött iSO tégla U = 0,16 W/m2K, a grafitos polisztirollal töltött iSO+ pedig U = 0,15 W/m2K hőátbocsátási értékkel büszkélkedhet, utóbbi az országban jelenleg elérhető legjobb ilyen értékkel bíró tégla.

ALKALMAZÁS

csaladi-haz-leier-webA jövőben egyre szigorodó, hőszigetelésre vonatkozó előírásokat már most bőven túlteljesítő töltött téglák használatával rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg az építkezés során. A belőlük épült falazat önmagában ellát minden hőháztartási feladatot, nincs szükség semmilyen egyéb külső hőszigetelésre. Az így nyert időbeli és anyagi ráfordítás csökkenése mellett a prémium kategóriás téglák szerkezeti kialakításuk révén megvédik a szigetelő anyagot a fizikai behatásokkal szemben – nem úgy, mint a hagyományos külső szigetelési módoknál – így is növelve a falazat élettartamát. Búcsút mondhatunk a kisebb horpadásoknak, repedéseknek a ház falán, amit például egy gondatlanul letámasztott bicikli kormánya okozhat a falazatra utólag felvitt szigetelés esetében.

A Leier új tégláit használva kiemelkedő hőháztartással rendelkező házat építhetünk, amely mind télen, mind nyáron nagy segítséget jelent a lehető legkellemesebb beltéri klíma biztosításában, kis anyagi és energiaráfordítás mellett.

csaladi-haz2-leier-web„Büszke vagyok rá, hogy mi gyártjuk a Magyarországon jelenleg kapható legjobb hőszigetelő téglákat. Hogy ezt elértük, hosszú kemény munka és átgondolt technológiai fejlesztések eredménye, mely jó példázza az építőanyagok gyártásában piacvezető Leier cég eltökéltségét az innováció és a minőségi termékek fejlesztése irányában. A folyamatosan bővülő minőségi termékpaletta, a speciális igényeket kielégítő építőanyagok gyártása átgondolt fejlesztéseket igényel, melyeket a jövőben is folytatunk" – mondta el Vraskó Zsolt, a Leier Hungária Kft. devecseri téglagyárának igazgatója.

A falazáshoz külön a csiszolt technológiához fejlesztett, akár –5 Celsius-fok hőmérsékletig használható LeierFIX univerzális ragasztóhabot ajánlja a gyártó, így a falazás gyorsabb, pontosabb, a kötés biztosabb lesz. Amennyiben a költséghatékony megoldást kell előtérbe helyeznünk, akkor dönthetünk a rendszerhez 100 százalékosan illeszthető LeierPLAN vékony falazóhabarcs mellett is.

www.leier.hu

 

Keresés

mehi-banner-media 120x240