2024. március 29., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

Gunter Kuhn es dr Csorba Kazmer-webÖkörsütéssel ünnepelte 25. születésnapját a KUHN Magyarország, mely az eugendorfi székhelyű KUHN Holding első nem Ausztriában alapított vállalata. A cég 1990. október 1-én még KUHN-ÉGV Kft-ként, az akkori szabályozások szerint osztrák – magyar vegyesvállalatként kezdte meg a FAI földmunkagépek forgalmazását. Még a '90-es években kibővült a paletta a Mitsubishi targoncákkal, a Komatsu földmunkagépekkel, a Palfinger darukkal és a Powerscreen osztályozókkal, hogy csak a legfontosabbakat említsük.

KUHN muhely-webAz új évezred új székházat és szervizcsarnokot is hozott a cég életébe, 2002. július 30-án megtörtént az új központ alapkőletétele. 2007-ben az osztrák tulajdonos úgy döntött, hogy a tevékenységi köröknek megfelelően KUHN Földmunkagép Kft-re és KUHN Rakodógép Kft-re bontja az addigi KUHN Kft-t. Előbbi termékkörébe a földmunkagépek és az osztályozók, törők, utóbbiéba a daruk és a targoncák tartoznak.

 

KUHN Okorsutes-webVolt hát mit ünnepelni 2015. október 2-án. Az időjárás is a szervezők kedvében járt, gyönyörű napsütés fogadta a vendégeket, akik rögtön a bejáratnál látták a hajnal óta sülő és előtte napokig pácolódott ökröt. A program a Bartók Táncegyüttes műsorával kezdődött, majd Günter Kuhn úr köszöntötte a cég legfontosabb ügyfeleit és a képviselt márkák európai vezetőit megköszönve nekik az elmúlt 25 év sikereit. Az ökörsült és más ínyencségek elfogyasztása után a cégek vezetői együtt vágták fel az ünnepi tortát, majd Lorán Barnabás szórakoztatta a közönséget.

 

Forrás: KUHN

Keresés

mehi-banner-media 120x240