2024. március 28., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

Fotolia4-kicsiA kéménytechnikában tapasztalható folyamatos fejlődés örömmel tölti el az ebben a szakmában tevékenykedőket. A minőségi követelmények szigorítása megköveteli a hosszú távban gondolkodó szereplőktől a folyamatos termékfejlesztést, a változó vásárlói igényekből adódó innovációt.

A fűtéshez használt energiahordozók árai és a készletek fogyatkozása a költséghatékony megoldások keresésére ösztönzi a vásárlókat. Az egyik legfontosabb feladat a minél nagyobb hatásfokkal működő, így kevesebb energiát fogyasztó tüzelőberendezések fejlesztése. A másik nagyon lényeges szempont a fűtőberendezések biztonságos működése, értve ez alatt az üzemelés biztonságát és a felhasználók életbiztonságáról.

Fotolia3-kicsiA fűtőberendezés-gyártók felismerték a változó kor változó igényeiből adódó feladataikat, és irányt mutattak, egyben inspirálták az égéstermék-elvezető berendezések gyártóit, hogy termék-innovációval kövessék a készülékek fejlesztésével már elérhető gazdaságosságot és biztonságot.

 

 

AZ ÉGÉSTERMÉK-ELVEZETŐ BERENDEZÉSEK INNOVÁCIÓJA

 Fotolia2-kicsiA kéménytechnikában szerepet vállalók eltérő módon reagáltak a tüzelőberendezés-fejlesztések kapcsán kialakult helyzetre. Vannak cégek, amelyek termékfejlesztésekkel bővítik termékpalettájukat, fejlesztik a gyártástechnológiát, a legszigorúbb előírásoknak is megfelelő innovatív kéményrendszerekkel állnak a felhasználók rendelkezésére, míg mások leépítenek: gyártást, humán erőforrást, sőt minősége miatt már rég elfeledett „retro-kéményt" élesztenek fel poraiból, még úgy is, hogy tisztában vannak veszélyeivel.

A feladat tehát a mai kéménygyártók előtt világosan megfogalmazható: olyan termékek innovációját kell folytatniuk, amelyek:

  • biztonságosak,
  • ellenállnak a képződő káros anyagoknak,
  • hosszú távon képesek ellátni feladatukat,
  • lehetőséget adnak tüzelőanyag-váltásra,
  • lehetőséget adnak tüzelőberendezés-váltásra,
  • megbízhatók,
  • megfelelő garanciával bírnak,
  • képesek megfelelni a változó igényeknek.

KÉMÉNYRENDSZEREK MINŐSÉGI KÖVETELMÉNYEI

Fotolia-kicsiA tüzeléstechnika fejlődése megköveteli az égéstermék-elvezető berendezésektől, hogy minősítésük alapján is képesek legyenek egyidejűleg ellenállni az égés során keletkező üzemszerű savas kondenzátumnak és a kéményben esetlegesen előforduló koromégésnek is.

Az ezen tulajdonságokkal bíró kéményrendszerek minősítésében a W3G jelölés fellelhető, amelyet esetünkben „W3G Technológia" elnevezéssel ruháztunk fel. Azon tüzelőberendezések használata során különösen fontos az ezen minősítéssel rendelkező kéményrendszerek választása, amelyeknél szilárd tüzelőanyagot használva a füstgáz hőmérséklete tartósan alacsony.

osszerakott-kemeny-kicsiAz ilyen tüzelőberendezések jellemzően a faelgázosító kazánok, a faapríték-, pellettüzelésű berendezések vagy akár azok a cserépkályhák, kandallók, amelyekbe vízpatkót, hőcserélőt építenek be.

w3g logo-kicsi

W3G TECHNOLÓGIA

A Leier kéménypalettáján az alábbi kéményrendszerek rendelkeznek ezzel a kitüntető elnevezéssel:

  • Leier Multikeram
  • Leier Multikeram LAS

A Leier Multikeram LAS kéményrendszer páratlan módon biztosít lehetőséget a felhasználó számára mind tüzelőberendezés-, mind tüzelőanyag-váltásra.

A Leier kéményrendszerek minden olyan pozitív tulajdonsággal bírnak és minden olyan kívánalomnak maradéktalanul megfelelnek, amelyeket a fentiekben említett modern, innovatív égéstermék-elvezető berendezéssel kapcsolatban feljegyeztünk. Mindezekről bővebben a www.leier.hu honlapon tájékozódhatnak.

leier kemeny logo-kicsi garanciapecset kemeny-kicsi      mokesz logo-kicsiKocsis Csaba
Leier Hungária Kft.
kémény termékmenedzser

 

 

 

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240