2024. március 28., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

MEpitestechnika testo-835-kicsiA műszer ideális választás lehet bárkinek az építőiparban vagy az épületgépészetben, akinek meg kell határoznia a hőmérsékletet falakon, mennyezeten vagy padlón, fűtési és légkondícionáló rendszereken, valamint akár egyidejűleg a levegő hőmérsékletét, relatív páratartalmát és harmatponti hőmérsékletét is szeretné mérni.

A testo 835 H1 segítségére lehet a beltéri környezeti viszonyok meghatározásakor olyan munkák megkezdése előtt, mint pl. beltéri burkolatok lefektetése, műgyanta bevonatok lerakása vagy nyílászárók beszerelése.

Emellett a műszer kiválóan alkalmas a régi épületek felújításánál gyakran szükséges nedvesedések és hőhidak megbízható feltárására is. A penészesedés által veszélyeztett pontok esetében is azonnal tud reagálni.

A testo 835 H1 többsoros megvilágítható kijelzőjén egyidejűleg követhető, hogy a felületi hőmérséklet és a levegő harmatponti hőmérséklete mennyire közelít egymáshoz, így a páralecsapódásra és ennek következtében penészesedésre hajlamos helyek meghatározhatók.

A testo 835 széria egyik fő előnye a műszerbe integrált emissziós érték táblázat. A felhasználónak nem kell tudni a mérni kívánt felület emissziós értékét, mert egy listából ki tudja választani azt (pl. cement, kerámia, gipsz, fa, stb.). Amennyiben nincs a listában a mérendő felület, akkor természetesen manuálisan is be lehet adni az emissziós értéket, vagy a műszer ki is tudja számolni az adott felületre jellemző egyedi emissziós értéket, egy felületi kontakt érzékelő segítségével.

A műszer 50:1 infraoptikával rendelkezik, ez pl. 5 m távolságból mindössze 10 cm átmérőjű mérőfoltot jelent. A mérőfolt akutális helyzetét pedig a 4-pontos lézerjelölés segítségével a felhasználó egyértelműen be tudja határolni.

A memóriában az elmentett mért értékek (max. 200 db) mérési helyszínekhez egyszerűen hozzárendelhetők, majd a műszert USB kábellel számítógéphez lehet csatlakoztatni és az ingyenes testo szoftverben az értékek kielemezhetők, eldokumentálhatók.

További információk: http://www.testo.hu/termek_reszletek/0560+8353/testo-835-H1#tab-1

Gősi István
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240