2024. április 25., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

2014. április 7-e és 11-e között ismét a düsseldorfi Vásárváros a világ szakmai központja a huzal- és csőiparban. A vásárváros 15 csarnokában mintegy 2500 kiállító mutatkozik be.

A párhuzamos rendezés mindkét ágazat számára előnyös. A huzal- és kábelipar világában a wire 2014, a csőanyagokkal, csövekkel és a kapcsolódó termékekkel, csőgyártó gépekkel foglalkozó Tube 2014 vitathatatlanul az ágazatok csúcstalálkozója. A kétévente megrendezett szakvásár idén is számot tart a szakmabeliek és a kapcsolódó ágazatok figyelmére, de az építőipar, az elektronikai és villamosipar, a kereskedelem, az iparosok és a szolgáltatók várakozásainak is hivatott megfelelni.

wire logo-kicsiWIRE 2014

Itt mutatják be a huzalgyártó és huzalfeldolgozó gépek újdonságainak sokaságát. A kiállítók felvonultatják az eljárástechnikai szerszámokat és segédanyagokat, a rugógyártó gépeket, a kötőelemeket gyártó gépeket, valamint a szerkezeti anyagokat, különleges huzalokat és kábeleket. Megismerkedhetünk a mérés-, vezérlés- és szabályozástechnikai és vizsgálati eljárásokkal, valamint különleges szakterületekkel is, továbbá hálóhegesztő gépeket is felvonultatnak.

Újdonság 2014-ben, hogy a hálóhegesztő gépeket először csoportosítják a 16-os csarnokban egy 2000 négyzetméteres területre, így azokat már nem több csarnokban szétszórva mutatják be. Ezzel összeköltözik, ami összetartozik.

tube logo-kicsiTUBE 2014

A szakvásár a vas- és acélcsövek, a színesfém-, műanyag-, üvegszálas, üveg-, kerámia-, beton- és szálerősítésű cementcsövek kereskedelmének seregszemléje. A Tube további fontos témaköreihez tartozik ezen felül a mérés-, vezérlés- és szabályozástechnika, valamint a különleges szakterületek, az ellenőrzési technológia, a profilok és a gépek. Komoly szerepet kapnak az eljárástechnikai szerszámok és segédeszközök.

Újdonság 2014-ben, hogy bemutatkozik a PTF – a Műanyagcsövek Fóruma. Ez a 7.1-es vásárcsarnokban rendezett különbemutató az alapanyaggyártók, a csőgyártók, a csőkereskedők, az alapanyag-kereskedők és a felhasználók exkluzív találkozóhelye kíván lenni, ahol minden a műanyagcsövek és változatos alkalmazási lehetőségeik körül forog.

Valamennyi tudnivaló egyetlen pillantásra: www.wire.de és www.tube.de 

 

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240